Velkommen hit!

Hei :) 

I dag bestemte jeg meg plutselig for å starte min egen lille blogg! Har lest massevis av blogger i det siste, og da fant jeg plutselig ut at nå som jeg ikke har så mye å gjøre kan jeg starte min egen blogg. Jeg tror ikke jeg blir sånn kjempeflink og oppdaterer med nye innlegg hver dag- men jeg skal prøve å oppdatere når jeg husker det ;) 

Kort om meg:

Jeg kommer opprinnelig fra Snåsa, men flyttet til Lillehammer i 2010. Der har jeg studert til barnevernspedagog i to år. Nå til høsten skulle jeg ha startet på det tredje og siste året i studiet. Men siden jeg er gravid og venter mitt første barn, med termin 17. august, vil jeg ta ut permisjon og fortsette til neste høst.

Termin nærmer seg med stormskritt og jeg gleder meg veldig til å treffe det lille vidunderet jeg har båret på i 39 uker. Gjennom svangerskapet har jeg fått kjent de herlige sparkene til den lille, noe som er helt fantastisk! Men det skal bli veldig morsomt, og ikke minst spennende å bli kjent med henne og se hvem hun egentlig er <3

Det kommer etterhvert et eget innlegg om litt utstyr som vi har fått, arvet og kjøpt til den lille... Så...

 

Stay tuned! ;)

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Birgitte

Birgitte

21, Ringsaker

Hei og velkommen inn til bloggen min! :) Her kommer jeg til å skrive om meg og mitt. Derfor kommer det til å bli en del innlegg om meg og min kjære samboer, og hva som foregår i hverdagen vår :) Vi venter vårt første barn nå i august, og dermed vil det naturlig nok komme noen innlegg om graviditeten og forberedelser i ventetiden. Stay tuned!

Kategorier

Arkiv

hits