Ny sofa?

Vi bor i et veldig lite hus med bare to soverom. Hvor det ene soverommet egentlig er utrolig upraktisk da det blir en "mellomgang", fordi man må gå gjennom dette rommet for å komme inn på vårt soverom og for å komme inn på badet.. Da sier det seg selv at det ikke er så fryktelig praktisk.. Etter hvert har vi planer om å ta i bruk kjelleren på huset og lage to soverom der nede. Noe som hadde vært utrolig deilig! Kunne tenkt meg å startet det prosjektet for mange uker siden, men det er litt planlegging og div som må gjøres på forhånd. Deilig blir det uansett etterhvert! 

Så frem til at vi har disse soverommene på plass må vi være litt kreative når vi får besøk. Derfor kunne jeg gjerne ha tenkt meg å bytte ut sofaen vi nå har til en fin og god sovesofa. Det er vel akkurat der problemene starter... Sovesofaer er som regel enten god å sitte i, eller god å sove på. Nesten aldri begge deler. Siden jeg vil ha begge deler kan dette by på en utfordring da det fort blir veldig dyrt, og jeg er egentlig ikke så veldig intressert i å legge ned så veeeeldig mye penger i den sofaen.. Så vi får se hva det blir til. 

Noen sofaer jeg har sett på: Noen som har tips til en god sofa til en ok pris?

 

Stay tuned!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Birgitte

Birgitte

21, Ringsaker

Hei og velkommen inn til bloggen min! :) Her kommer jeg til å skrive om meg og mitt. Derfor kommer det til å bli en del innlegg om meg og min kjære samboer, og hva som foregår i hverdagen vår :) Vi venter vårt første barn nå i august, og dermed vil det naturlig nok komme noen innlegg om graviditeten og forberedelser i ventetiden. Stay tuned!

Kategorier

Arkiv

hits