Den fine vogna vår!

Da vi fant ut at vi ventet barn var jeg ganske raskt i gang med å undersøke hvilke vogner det var å velge mellom. Det tok ikke lang tid før jeg fant ut at ny vogn koster flesk! Vi var så heldige at vi fikk vogn av den kommende mormoren og morfaren - evig takknemmelig for det! Takk!

Lite vet jeg om hva som er best, men jeg har fått god informasjon i ulike butikker som babyshop og babycare. Noe som er veldig fint. 

Når man skal velge vogn er det ulike faktorer som spiller inn for hvilken vogn som passer til ens behov. Noen av mine kriterier var/er:

  1. GOD trillekomfort (eks. store hjul og regulerbart håndtak)
  2. Praktisk vogn
  3. Kvalitet
  4. Fint å ha en vogn som kan brukes lenge!

Når jeg sto i butikken endte jeg opp med å bestemme meg for at Simo eller Emmaljunga var de beste alternativene. Så var det hvilken? Valget falt på Emmaljunga Edge Duo Kombi - Brown Flowers!

Dette er en vogn som kan brukes fra nyfødt og opp til at man ikke har bruk for vogn mer. Altså kan den brukes lenge! Vognen er stor og god, og ikke minst veldig god å trille :D Så får vi se om dette endrer seg med last etter hvert ;) Hehe... Emmaljunga hadde fire forskjellige understell til vogna. Vi valgte sportsunderstell med teleskophåndtak, et veldig godt valg med tanke på at man kan snu håndtaket til motsatt side veldig enkelt - praktisk! Det er også noen andre smarte løsninger med denne vognen, blant annet så har den myggnettingen festet oppe i kalesjen. Når man trenger myggnettingen drar man bare glidelåsen over til siden og trekker ut nettingen. Raskt og enkelt! 

Ett pluss er jo også utseende! Jeg bare elsker vogna og er utrolig fornøyd med stoffvalg, nemlig BROWN FLOWERS. Et alternativ var limited edition - Navy Dream(?). 


For å lese mer om denne vognen og dens egenskaper kan dere se her: http://www.emmaljunga.com/no/Barnevogner/Velg_din_vogn/Edge_Duo_Combi-564.html

Det var litt om vogna vi falt pladask for ;) Senere skal jeg skrive litt om valg av annet utstyr som bilstol, sprinkelseng, vugge, stelleplass osv..

 

Stay tuned!

2 kommentarer

Lill Anette

10.08.2012 kl.23:09

Vi kjøpte akkurat samme vogn (bare et annet mønster) til førstemann. Superfornøyd!! Skal brukes på nr 2 også ;)

Birgitte

13.08.2012 kl.13:54

Lill Anette: Så godt å høre :)Gleder meg sykt mye til å ta den i bruk! Hvordan er den i butikker? På shopping osv..? Har du noen erfaringer med det?

Skriv en ny kommentar

Birgitte

Birgitte

21, Ringsaker

Hei og velkommen inn til bloggen min! :) Her kommer jeg til å skrive om meg og mitt. Derfor kommer det til å bli en del innlegg om meg og min kjære samboer, og hva som foregår i hverdagen vår :) Vi venter vårt første barn nå i august, og dermed vil det naturlig nok komme noen innlegg om graviditeten og forberedelser i ventetiden. Stay tuned!

Kategorier

Arkiv

hits