En veldig fin helg!

Fra fredag til søndag var vi så heldige å få besøk av min lillebror, Jørgen, og hans kjæreste, Jeanette. På fredag ble det til at vi grillet ute i det fine været og så dro vi opp til min tante med familie for å hilse på, og levere en liten oppmerksomhet til hennes spreke svigermor som fyller 70 år! På lørdag diskuterte vi litt frem og tilbake om hva vi skulle gjøre i det flotte været, og bestemte oss til slutt for å dra opp til Lillehammer og besøke Hunderfossen familiepark. Ikke egentlig en park som er egnet for oss med tanke på hva man har av attraksjoner. Parken er jo ment for familier med barn, men vi hadde uansett en veldig fin dag sammen. Hunderfossen er absolutt å anbefale for barnefamilier. En fin park med fokus på folkeeventyr og andre koselige attraksjoner! Før vi skulle dra hjem bestemte gutta seg for å prøve seg en tur i klatreparken der inne. Noe jeg tror var en suksess! De var i hvertfall veldig fornøyde etterpå :)

På tur hjem stoppet vi innom Lillehammer sentrum for en liten matbit i og med at vi ikke skulle ha middag før senere på kvelden. Lørdag var jo også dagen for finalekamp til Norges flinke håndballjenter, derfor ble det naturlig nok kveldens høydepunkt. Vi kan vel si at jubelen var enorm i stua da Norge vant OL gullet! 

På søndag kjørte vi en tur til Helgøya for litt sightseeing. En utrolig fin plass! Vi stoppet på Hovins-holm(?) gård hvor vi så oss litt omkring og spiste is på Skafferiet før vi dro hjem igjen. På ettermiddagen spilte vi litt "kubb", hvor Arild og jeg dessverre tapte 1-2 mot Jørgen og Jeanette. Etterpå dro vi opp til tante med familie for å spise før gjestene tok farvel og begynte på hjemreisen til den vakre bygda vår, Snåsa :)

Alt i alt en veldig fin helg! 

Hva har dere andre brukt denne flotte helgen til?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Birgitte

Birgitte

21, Ringsaker

Hei og velkommen inn til bloggen min! :) Her kommer jeg til å skrive om meg og mitt. Derfor kommer det til å bli en del innlegg om meg og min kjære samboer, og hva som foregår i hverdagen vår :) Vi venter vårt første barn nå i august, og dermed vil det naturlig nok komme noen innlegg om graviditeten og forberedelser i ventetiden. Stay tuned!

Kategorier

Arkiv

hits